Indendørs malerarbejde

Maling af loft og tapetsering i Trekantområdet

Jeg løser alle opgaver i forbindelse med indendørs malerarbejde, tapetsering og vandskuring af vægge og meget andet. Jeg har base i Kolding men kører gerne ud til kunder i Trekantområdet og udfører malerarbejde for erhverv såvel som private.

Jeg overholder altid vores aftaler og sætter en stor ære i, at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med mere end 30 år erfaring som maler har jeg ekspertisen til at løfte enhver maleropgave, uanset hvor stor eller lille.

Maling af loft

Trænger loftet til at blive malet, men har du ikke det rette udstyr til at udføre opgaven? Så lad Malermester Morten i Trekantområdet klarer opgaven for dig.

Maling af loft og tapetsering udføres i Trekantområdet

Jeg udfører hurtig, professionelt og effektivt malerarbejde, der tilfredsstiller dine ønsker og behov.

Består dit loft af træplader, kan det med tiden famle og blive grimt og kedelig. Mange vælger derfor at få brædderne malet, for at give loftet liv igen. Jeg har stor erfaring med at udfører denne type opgave, og står gerne for at genopfriske loftet med en omgang maling.

Tapetsering med filt, papirtapet eller glasvæv

Overvejer du at få malet vægge eller loft? Så er det en god idé, først at beklæde overfladerne med filt eller væv. Jeg har mange års erfaring med at tapetsere med filt, væv og papirtapet, og jeg levere altid et flot resultat.

Når du skal til at tapetsere dine vægge, skal du tage højde for hvilken type tapet der passer bedst ind i hjemmet. Ønsker du et farverigt tapet med flotte mønstre, eller er du mere til det neutrale, jeg er klar til at rådgive dig om alle mulighederne, så du kan finde det helt rette tapet.

Udover indendørs maling og tapetsering tilbyder jeg også en række andre maleropgaver for kunder i Trekantområdet.

  • Opsætning af stuk
  • Pudsarbejde
  • Vandskuringer af vægge, samt malebehandlet murstenvægge
  • Sprøjtemaling af radiatorer

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på indendørs malerarbejde

Har du brug for en maler med mange års erfaring, der kan varetage enhver form for indendørs malerarbejde? Så kontakt mig på e-mail malermestermorten@gmail.com eller ring på telefon 20 25 29 37 og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Få et tilbud på en maler i Trekantområdet

Står du og har brug for en maler til at løse en opgave, men ønsker at kende prisen? Så udfyld vores kontaktformular her på siden, giv mig et kald på 20 25 29 37 eller send en mail for at få et uforpligtende tilbud.

I nogle tilfælde vil det kræve at jeg kommer forbi og ser opgavens omfang inden jeg kan give en endelig pris på malerarbejdet. Men du er altid garanteret en god og fair pris hos mig.

Jeg er din lokale maler i Trekantområdet