Udendørs malerarbejde

Maling af udendørs træværk og facadepudsning i Trekantområdet

Trænger det udvendige træværk til en ny farve eller en omgang effektiv beskyttelse? Har facaden brug for en pudsning eller noget kalkmaling, eller vil du forlænge levetiden på dine vinduer og døre?

Jeg udfører alt inden for udendørs malerarbejde af vinduer og døre, træværket og pudsning af facader for erhverv og privatkunder i Trekantområdet

Jeg har mange års erfaring inden for malerfaget og tilbyder kvalitetsbevidst malerarbejde til konkurrencedygtige priser. Derfor kan jeg også hjælpe dig med maling af dit udendørs træværk.

Maling af udendørs træværk, vinduer og døre

Giv det udvendige træværk et løft med en omgang overfladebehandling, eller en flot ny farve der passer med resten af husets stil.

Er det på tide at skifte farven på de gamle vinduer og døre, eller trænger de til en genopfriskning? Hvis vinduerne er koblede eller småprossede, kan det være en indviklet opgave. Derfor tilbyder jeg at klarer opgaven professionelt, uden at gå på kompromis med den oprindelige stil.

Facadepudsning

Giv huset et stilfuldt nyt udseende med en facadepudsning. Med den rette pudsning kan du både forøge værdien på dit hus, men samtidig gøre facaden flot og holdbar. Din facade får et smukt og ensartet udsende der holder i mange årtier.

Hvis facaden skal males, danner pudsningen et godt grundlag for kalkmaling eller overfladebehandling. På samme tid, kan facadepudsningen give murværket beskyttelse mod vind og vejr.

Kontakt mig og få et tilbud på udendørs malerarbejde

Har du spørgsmål vedrørende maling af træværk, vinduer og døre, eller pudsning af facader, eller har du brug for en konsulent? Så kontakt mig på e-mail malermestermorten@gmail.com eller på telefon 20 25 29 37, og få et uforpligtende tilbud på udendørs malerarbejde.

Få et tilbud på en maler i Trekantområdet

Står du og har brug for en maler til at løse en opgave, men ønsker at kende prisen? Så udfyld vores kontaktformular her på siden, giv mig et kald på 20 25 29 37 eller send en mail for at få et uforpligtende tilbud.

I nogle tilfælde vil det kræve at jeg kommer forbi og ser opgavens omfang inden jeg kan give en endelig pris på malerarbejdet. Men du er altid garanteret en god og fair pris hos mig.

Jeg er din lokale maler i Trekantområdet