Pålægning af bladguld

Pålægning af bladguld – forgyldning

Som malermester tilbyder jeg pålægning af bladguld på møbler, billederammer og andet for kunder i hele trekantsområdet. der giver et helt specielt forgyldt udtryk. Pålægning af bladguld kan give dine gamle og slidte møbler et nyt liv.

Pålægning af bladguld på møbler, rammer og dørkarme

Jeg har mange års erfaring med pålægning af bladguld på alt fra møbler og rammer til dørkarme.

Gennem tiden har vi hjulpet mange tilfredse kunder med pålægning af bladguld, og det er denne erfaring der er din garanti for høj kvalitet og et flot resultat.

Hvis du ønsker at hører mere omkring dine muligheder for at få forgyldt dine dørkamme, møbler eller andet kan du kontakte mig helt uforpligtende på 20 25 29 37.

Få et tilbud på en maler i Trekantområdet

Står du og har brug for en maler til at løse en opgave, men ønsker at kende prisen? Så udfyld vores kontaktformular her på siden, giv mig et kald på 20 25 29 37 eller send en mail for at få et uforpligtende tilbud.

I nogle tilfælde vil det kræve at jeg kommer forbi og ser opgavens omfang inden jeg kan give en endelig pris på malerarbejdet. Men du er altid garanteret en god og fair pris hos mig.

Jeg er din lokale maler i Trekantområdet